divendres, 25 d’abril del 2008

Concentració filosòfica

Concentració dissabte 26 d'Abril

Fent-nos ressò de la petició feta per molts companys i companyes, inquiets per la situació en què queda la filosofia per l’aplicació dels decrets de la LOE, estenem la convocatòria de concentració pel dissabte 26 d’abril a les 12 hores davant el Parlament de Catalunya.

Durant l’acte es llegirà el Manifest que es va lliurar al Departament d’Educació al desembre. Demanem a les persones assistents que portin una frase d’un/a filòsof/a per a l’ocasió en un full (DIN-A4), que al final de l’acte recollirem per enquadernar i lliurar a la Comissió d’Educació del Parlament de Catalunya.


Us demanem també que per conèixer prèviament el possible ressò de la convocatòria ens féu arribar les vostres opinions en aquest formulari.


El senzill acte se suma al que realitzaran els col·legues de filosofia de Madrid i Castella-Lleó que dissabte 26 faran una concentració davant del Ministeri d’Educació i de la conselleria de la Comunitat de Madrid.


LA FILOSOFIA ÉS NECESSÀRIA. (UNESCO, 1995)

AD HOC. Filosofia a secundària


La meva aportació:
"Que ningú, pel fet de ser jove no dubti a filosofar, ni per haver arribat a la vellesa no es cansi de filosofar. Ja que, per assolir la salut de l'ànima, mai no s'és ni massa jove ni massa vell." Epicur: Carta a Meneceu


1 comentari:

  1. ..."per assolir la salut de l'ànima".
    La nostra Filosofia, l'orientem a fer que els i les nostres joves visquin millor, amb més salut d'esperit, amb més saviesa? Quina és la saviesa del jove? L'hem ajudat a pensar millor i fer front a les argumentacions manipuladores i fal.laces que pul.lulen arreu? O simplement l'hem fet un pur criticaire? A dir parides per passar més divertida l'hora d'aquesta matèria? Hem estat exigents a l'hora d'establir una definició dels conceptes a debatre, els hem ajudat a analitzar amb rigor, a avançar en el diàleg, a buscar punts de síntesi, a madurar el pensament?

    ResponElimina