dilluns, 31 de desembre del 2007

Bon any 2007

El títol del post no és cap error, aquest any que ara s’acaba ha estat un bon any. Malgrat haver patit un accident a finals d’agost, no em puc queixar. Vaig presentar la tesi al gener i es va publicar el meu primer llibre al novembre. El 2007 serà un d’aquells anys que no oblidaré mai, igual com el 1993 l’any en què vaig aprovar les oposicions i també vaig patir un accident desastrós. Hi ha anys que no s’obliden i altres que valdria més oblidar.

Amb tot, quan s’acaba un any en comença un altre, és prou evident. Tot final és un nou principi i tot comença quan tot s’acaba. Una contradicció? Una paradoxa? El principi és el final i aquest és el principi de quelcom nou i diferent. La roda segueix girant i tot torna a començar, però d’una altra manera. Com diu la cançó: "A prop del final on tot comença".


1 comentari:

  1. Hola, Anna, i feliç Any Nou 2008:

    Enhorabona per la tesi doctoral! Un dels grups de la meva aula de la UOC van fer una pràctica (PAC) en la qual citaven diferents paràgrafs del teu treball que, dit sigui de passada, sembla molt interessant, ja que ens toca de prop, vull dir aquest món de bits i de vincles socials que estem creant entre tots. Aprofitaré per llegir-la.

    Ànims i fins aviat.

    ResponElimina